top of page

HG1 HUB:
Unind Părțile într-o Metodologie de Succes

HG1 HUB este un concept unic, ce aduce instrumentele si tehnicile de management de proiect, pentru contractele conform HG1/2018. HG1 Hub contine pentru fiecare rol (Beneficiar, Antreprenor, Supervizor) cate o Metodologie specifica, un Cod de Practica si Indrumare, unde se gasesc elemente pas-cu-pas pentru derularea eficienta a contractului si documente sablon. Astfel, profesionistii în management de proiect își  pot coordona forțele pentru a  aborda  contractele conform HG1/2018 în construcții.

Metodologia PM², dezvoltată de Comisia Europeană, reprezintă o abordare profesională și flexibilă pentru managementul proiectelor, care se aliniază cu cele mai bune practici internaționale. Această metodologie, combinată cu cerințele specifice din Hotărârea Guvernului nr. 1/2018 (HG1/2018) din România, oferă un cadru robust pentru planificarea, execuția, monitorizarea și închiderea proiectelor.

Avand o viziune holistica privind Antreprenorii, Beneficiarii și Supervizorii, HG1 HUB promovează stabilitatea, eficiența și succesul proiectelor. Prin utilizarea acestor metodologii, utilizatorii beneficiază de metode optimizate pentru eficiență sporită și succes în realizarea contractelor conform HG1/2018.

 

Oferim instrumente si tehnici avansate, acces la instruiri specializate (unde veti putea deprinde tehnci gata-de-utilizare) și o metodologie dedicată, sporind transparența și satisfacția prin practici de vârf în domeniul managementului de proiect.

despre hg1 hub

Cursurile sunt concepute pentru a vă oferi cunoștințele și abilitățile necesare pentru a naviga cu succes prin complexitățile contractelor guvernamentale conform HG1/2018 (fie ca sunteti Antreprenor, Beneficiar sau Supervizor) prin optimizarea proceselor, planificare eficienta, reducerea riscurilor, comunicare imbunatatita, transparenta crescuta, eficienta in decizii si satisfactie sporita.

HG1 HUB integrează metodologii adaptate pentru fiecare rol implicat (Antreprenor, Beneficiar, Supervizor), unificând aceste roluri într-un flux de lucru eficient.

Beneficiați de resurse exclusive, instruiri specializate și pentru a construi relații durabile. HG1 HUB este destinat atât profesioniștilor experimentați, cât și celor la început de drum în managementul contractelor HG1/2018.

 

Aici, fiecare parte poate atinge excelența în proiectele sale!

Construiti impreuna cu noi succesul proiectelor dumneavoasta.

HG1 HUB - Excelență în Managementul de Proiect pentru Contracte HG1/2018

bottom of page